Om oss

Bilverkstad i Södertälje

Ackrediterad och ansluten till Autoexperten

Vår bilverkstad är en Ackrediterad Autoexperten Bilverkstad och finns i Södertälje. Verkstaden har funnits på samma adress och i samma familj sedan 1981 med stor och bred kundbas. Vi servar alla bilmärken med bibehållen nybilsgaranti precis som hos märkesverkstäderna.

Vi utför även:

Däckförsäljning
Däckbyte
Däckhotell
Däckbalansering
Hjulinställningar
Däckreperation
Bilreperation
AC-service m.m.

Vi tar hand om dina däck

Vi är en fullserviceverkstad vilket betyder att vi även utför olika däck- och fälgarbeten. Vi kan hjälpa dig med att byta samt förvara dina däck vid vinter- och sommarsäsong, hjälpa dig med nya däck när de gamla ska bytas ut, olika reperationer vid skada på däck eller fälg. Utöver vår kunskap inom däck och fälg så erbjuder vi även nyförsäljning av både däck och fälgar. Vi är helt enkelt experter på däck i Södertälje. 

Besök vår bilverkstad i Södertälje för att serva bilen 

Låt oss se över bilen innan du ger dig ut på vägarna i vår och kommande sommar, så minskar risken för obehagliga överraskningar. Vi servar och reparerar de flesta bilmärken enligt biltillverkarens föreskrifter vilket innebär att du bibehåller din nybilsgaranti. Vi jobbar bara med delar som motsvarar originalkvalité och du får tre års funktionsgaranti på alla reservdelar. När du gö̈r en fullservice hos oss ingår en kostnadsfri väg- och assistansförsäkring som omfattar tekniska fel och punktering. Försäkringen gäller i ett år och förnyas vid varje servicetillfälle.


Förmånlig däck- och assistansförsäkring ingår

Lämna bilen till Andersson Bilverkstad i Södertälje så får du både däckförsäkring och assistansförsäkring på köpet. Däckförsäkringen täcker självrisken vid skada eller stöld av däck eller fälgar. Med assistansförsäkringen får du gratis assistans när du råkar ut för motorfel, bensinstopp eller punktering, inklusive bärgning. Kom in till verkstaden så berättar vi mer!

Med det kostnadsfria Autoexperten kortet kan du få en engångskredit för ett enskilt reparationstillfälle hos din bilverkstad, eller kredit för löpande service och reparationer. Delbetala räntefritt i upp till 24 månader i vilken butik eller bilverkstad från Autoexperten som helst.

Ansök om kortet i våra verkstäder eller direkt här på webben under menyn Autoexperten kortet. 


Effektiv felsökning och service

Våra bilmekaniker utbildas kontinuerligt för effektiv felsökning med modern bildiagnostik, samt reparation och service av både nya och äldre bilmodeller. I vår bilverkstad i Södertälje har vi den tekniska utrustningen som krävs för att kunna serva nya bilar med bibehållen nybilsgaranti, precis som hos märkesverkstäderna.


Skicka en offertförfrågan

Du kan skicka en offertförfrågan via boka service/offert. Ange vad du vill ha gjort så återkommer vi med kostnad inom 24 timmar.


Vad är en ackrediterad verkstad?

Ackrediterad Autoexperten verkstad, är verkstäder som aktivt arbetar med kvalitetshöjande åtgärder.

Alla Ackrediterade Autoexperten verkstäder följer en genomarbetad kvalitetsplan som säkerställer att du som kund alltid får rätt information och ett korrekt bemötande.

Vi har ett samarbete med Kontrollerad bilverkstad som genomför våra ackrediterings kontroller.

Dom gör en årlig revision av alla Ackrediterade Autoexperten verkstäder på att dom följer vår kvalitetsplan och uppnår tillräckligt höga poäng.